Diversitatea ca factor de succes

Dorința de a avea succes și de a face în fiecare zi lucruri cât mai bune în Kaufland este ceea ce ne motivează pe noi toți, indiferent de mediul social din care provenim, de orientarea religioasă sau cea sexuală, de origine, sex sau vârstă. Suntem convinși că diversitatea reprezintă mult mai mult decât faptul că suntem diferiți. Astfel, ne îmbogățim viața în fiecare zi.

Diversitatea forței de muncă

Realizăm multe lucruri împreună

Avem deja peste 100 de naționalități care lucrează în opt țări. Această internaționalitate se poate simți nu numai în proiectele transnaționale, ci mai ales în interacțiunea zilnică a departamentelor noastre, în centrele de distribuție logistică și în fabricile de carne. Aceste perspective variate ne dau impulsuri valoroase pentru munca noastră.

Diferitele experiențe ale angajaților noștri sunt importante pentru noi. Diversitatea noastră asigură faptul că transmitem cunoștințe și rămânem la curent cu noi perspective. De aceea, vom investi în următoarea noastră generație - și astfel în viitorul companiei noastre.

Oportunități egale

Toată lumea contribuie la succesul companiei

Tratamentul egal și cooperarea respectuoasă în condiții egale sunt practicile noastre - și cerem acest lucru de la voi. Acționăm apreciativ și fără prejudecăți. Respectăm diferitele personalități ale angajaților noștri și le folosim pentru a ne dezvolta împreună. Toată lumea primește aceleași oportunități de a-și asuma responsabilitatea și de a acționa independent.

Ca angajator corect, criteriile noastre obiective de selecție pentru recrutare și dezvoltare asigură egalitatea indiferent de origine, sex, vârstă, orientare sexuală, religie sau dizabilitate. Structura noastră uniformă a salariilor se bazează pe criterii obiective, cum ar fi experiența de lucru, expertiza și competențele. Pentru a sprijini acest lucru, oferim angajaților noștri consilieri, persoane de contact neutre și competente.

Femei în funcții de conducere

Femei puternice, conducere puternică

În domeniul conducerii, avem deja un echilibru bine definit. Jumătate din pozițiile noastre de conducere sunt deținute de directori de sex feminin. Dorim să promovăm în continuare acest lucru în viitor și să consolidăm oportunitățile profesionale egale.

Dezvoltarea carierei

Deoarece suntem o companie de top, oferim o varietate de perspective pentru dezvoltarea profesională. Pentru ca angajații noștri să își dezvolte continuu în mod profesional și personal sarcinile, promovăm schimbul reciproc de cunoștințe și experiență. Managerii sprijină în mod activ acest lucru prin oferirea permanentă a feedback-ului. Împreună, recunoaștem potențialul și îl amplificăm prin sprijin intensiv. Avem o gamă largă de oportunități de carieră, în funcție de stilul tău de viață și de obiectivele carierei.

Salariu echitabil

Ca angajator corect, este important pentru noi ca salariul pe care îl oferim să se bazeze exclusiv pe criterii obiective și pe activitate - indiferent de sex.

Compatibilitatea muncii cu viața privată

Cu un program de lucru flexibil și muncă mobilă, ajutăm la îmbinarea vieții profesionale cu viața privată. Pentru angajații noștri oferim birouri moderne pentru părinte-copil. În aceste birouri, angajații pot avea grijă de copilul lor pe propria răspundere, în timp ce își îndeplinesc sarcinile profesionale.


Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.