Implicare în societate

La Kaufland, lucrăm cu pasiune și devotament pentru a obține cele mai bune rezultate. Construim relații de durată, bazate pe încredere și arătăm că ne pasă de impactul pe care munca noastră îl are în societate. De aceea, alegem să ne implicăm în proiecte care schimbă în bine locul în care trăim.


Kaufland a donat un microbuz pentru transportarea copiilor din Trușeni în Chișinău

Copiii din comuna Truşeni vor merge la şcolile şi grădiniţile din Capitală în condiţii mai confortabile, cu sprijinul Kaufland. În acest sens, compania a donat un microbuz Fundației Filantropice Medico-Sociale Angelus Moldova. Vehiculul va fi utilizat de Hospice Angelus în parteneriat cu primăria municipiului Chișinău.

Kaufland a alocat 60 de mii de euro pentru construirea primului centru maternal din Anenii Noi

În ajunul zilei de 8 martie, la Anenii Noi a fost inaugurat primul centru maternal, care va oferi suport și găzduire temporară mamelor cu copii aflate în dificultate. Noul serviciu social a devenit funcțional datorită sprijinului financiar Kaufland și a fost inițiat de CCF/HHC Moldova, în colaborare cu autoritățile publice locale.

Kaufland a premiat cei mai buni studenți ai catedrei Filologie Germană a UPS „Ion Creangă”

Kaufland susține educația și premiază excelența. La 20 de ani de la fondarea catedrei de Filologie Germană a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, compania a premiat cei mai buni trei studenți pentru reușite și performanțe. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Săptămânii Limbii Germane, devenită deja o tradiţie anuală.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.