Continuă să crești

Fiind o companie performantă, oferim angajaților noștri multe oportunități de dezvoltare profesională. Îi încurajăm pe angajații noștri să se dezvolte în mod continuu și să fie din ce în ce mai buni în activitatea lor. Acest lucru ne permite să fim o companie de succes.

Școlarizare

Începe-ți cariera cu o școlarizare structurată

Școlarizarea ta este importantă pentru noi. Chiar de la început vei participa la un eveniment de bun venit în care vei cunoaște toate informațiile importante despre companie. Pe lângă cunoașterea persoanelor de contact și a domeniilor de activitate, te încurajăm, de asemenea, să iei parte la programe de școlarizare în funcție de departamentul în care îți vei desfășura activitatea. Școlarizarea individuală la locul tău de muncă îți ușurează îndeplinirea sarcinilor zilnice.


Talent management

Descoperă-ți punctele forte și dezvoltă-ți potențialul

Fiecare angajat are puncte forte. Cu ajutorul programului Talent management/Dialog cu angajatul-/a, ne asigurăm că acest potențial este recunoscut și dezvoltat. În calitate de angajator corect, oferim un proces transparent pentru evaluarea unitară a competențelor angajaților noștri. În cadrul discuțiilor, angajații și managerii au ocazia de a-și oferi reciproc feedback constant cu privire la colaborarea lor. În urma acestor discuții, managerii stabilesc măsuri concrete de dezvoltare și planuri de școlarizare. 


First time manager

Start în rolul de manager

Prima poziție de conducere aduce noi responsabilități și provocări. Prin programul nostru modular de 5 zile de dezvoltare oferim oportunitatea cadrelor de conducere noi să cunoască valorile companiei noastre, precum și instrumentele de conducere, astfel încât să câștige încredere în noul lor rol.

Împreună, creăm condițiile ideale pentru o colaborare bazată pe încredere între tine și colegi. Prin exerciții practice și comunicare permanentă cu managerul direct pe parcursul programului, asigurăm experiențe relevante și creăm transferul cunoștințelor acumulate în activitatea zilnică.

Modelul de conducere

Cunoști cele cinci principii de conducere. Acestea se bazează pe valorile companiei și reprezintă o misiune pentru managerii noștri și o promisiune pentru angajați.

Self-management

Înveți cum să îți recunoști punctele forte și ariile de dezvoltare și să te dezvolți permanent.

Comunicare

Stăpânești principiile de bază ale unei discuții, dar înveți și cum să faci față situațiilor de conversație dificile.

Talent management

Cunoști rolul tău de conducere pentru dezvoltarea angajaților și posibilitățile de dezvoltare individuală.


Dezvoltarea abilităților de conducere

Fii pregătit pentru funcția de Director General!

În pregătirea pentru rolul de Director General, le oferim angajaților noștri un concept personalizat, în care le sunt dezvoltate competențele în următoarele domenii:

  • Orientare strategică;
  • Managementul schimbării;
  • Recunoașterea contextelor interdepartamentale și transnaționale;
  • Identificarea oportunităților de îmbunătățire a performanței;
  • Construirea unei rețele la nivelul întregii companii.

În acest fel, mergem în mod conștient pe căi noi: în afară de diversele cursuri de formare la sediul central, o mare parte din măsurile de dezvoltare se desfășoară la locul de muncă. În plus, ești în contact permanent cu colegii tăi, prin intermediul întâlnirilor virtuale. Acest lucru îți oferă flexibilitate și îți permite să faci schimb de opinii în cadrul mai multor locații și departamente și să îți pui experiența de lucru în practică.Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.