Departamentul Achiziții și Procurări

Departamentul Achiziții și Procurări implică activități precum negocierea sortimentului de produse, stabilirea preţurilor și asigurarea necesarului de produse și servicii.

Proceduri administrative 

Achiziții 

Departamentul Achiziții este responsabil de procedurile administrative în domeniul achiziţiilor, printre care se numără administrarea contractelor şi a formularelor cu furnizorii de marfă, verificarea şi administrarea formularelor pentru includerea și excluderea de pe listă a furnizorilor, respectiv pentru modificarea datelor de bază ale acestora.

Dacă ești o persoană pasionată de cifre și statistici și îți dorești să îți construiești o carieră alături de noi, aplică aici pentru posturile noastre vacante din departamentul de Achiziții.


Rețea națională 

Distribuție materiale publicitare

În departamentul Distribuție Materiale Publicitare, împreună cu colegii, vei asigura distribuirea săptămânală a ziarului Kaufland către clienți, în cutiile poștale ale acestora - sigur, punctual și în conformitate cu dorințele exprimate.


Aprovizionare 

Procurări interne

Fie că este vorba despre organizarea și amenajarea magazinelor și dotarea tehnică a acestora sau despre achiziția de produse de papetărie și curățenie atât pentru magazine, centrele logistice cât și pentru sediul central, departamentul Procurări interne este responsabil cu asigurarea necesarului acestor produse și servicii până la cele mai mici detalii. Obiectivul departamentului este de a asigura din punct de vedere economic şi calitativ cea mai bună aprovizionare a tuturor departamentelor cu mijloace economice, bunuri de investiţii și servicii pentru uz propriu.

Dacă ești o persoană organizată, cu bune abilități de negociere și îți dorești o carieră în departamentul de Procurări, aplică aici pentru posturile noastre vacante.


Ce oferim? 

Beneficii

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.