Departamentul Construcții și Imobiliare

Căutare de noi locaţii, planificare, execuţie, amenajare, închiriere, administrare, facturare, întreţinere, modernizare - toate acestea reprezintă activități desfășurate în cadrul departamentului Construcții și Imobiliare.

Expansiune 

Proiecte imobiliare 

Echipa de Proiecte imobiliare se ocupă de toate activitățile ce precedă predarea către Departamentul Vânzări. Aici se coordonează întregul proces de extindere a rețelei de magazine. Acesta cuprinde identificarea, selecția și analizarea noilor locații, aprobarea bugetelor aferente, negocierea contractelor, obținerea autorizațiilor și avizelor necesare.

Urmează partea de proiectare, și anume: întocmirea schiţelor și a proiectelor de magazine noi şi modernizări, întocmirea planurilor contractuale și verificarea documentaţiei de autorizare.


Investiții 

Planificare investiții / Organizare

Planificare investiții / Organizare se ocupă de bugetarea investițiilor și urmărirea desfășurării proiectelor din punct de vedere termene, costuri şi procese, prin întocmirea şi actualizarea prognozei de cost, managementul licitaţiilor, crearea şi menținerea proiectelor de construcții în sistemele informatice SAP, optimizarea proceselor existente și implementarea proceselor noi, în colaborare cu Kaufland Internațional.


Întreținere spații comerciale 

Facility management

În cadrul subdepartamentului Facility management se desfășoară proiecte de operare, administrare, închiriere și întreținere a magazinelor. Tot aici se iau deciziile operative şi strategice în ceea ce priveşte închirierea şi valorificarea spaţiilor aflate în proprietatea Kaufland (din galeriile comerciale) ce nu sunt necesare pentru activitatea de vânzare. Închirierea spaţiilor comerciale are ca scop completarea ofertei magazinului.

Dacă ești o persoană cu abilități de comunicare și coordonare de proiecte și îți dorești o carieră în departamentul de Construcții și Imobiliare, aplică aici pentru posturile noastre vacante.


Ce oferim? 

Beneficii

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.