Departamentul Financiar-Administrativ

În cadrul departamentului Financiar-Administrativ sunt gestionate principalele aspecte economice ale companiei. Aici vei asigura achiziţia mijloacelor financiare și gestionarea optimă a lichidităţilor.

Financiar 

Contabilitate 

Contabilitatea are sarcina de a asigura înregistrarea tuturor operaţiunilor derulate în companie - complet, corect şi în timp real. Contabilitatea, indiferent dacă este organizată sub forma unui departament intern sau este externalizată către o firmă specializată, reprezintă o ramură nelipsită a activităţii din cadrul oricărei companii. La Kaufland, acest departament este compus din mai multe subdepartamente, precum Bilanț, Control facturi cost, Contabilitate financiară, Conturi curente, Mijloace fixe și Control facturi marfă.


Evaluare 

Controlling 

În departamentul Controlling se determină şi se evaluează, pe baza datelor brute provenind din diversele departamente, îndeosebi din cel Financiar şi din Contabilitate, indicatorii relevanţi la nivel de companie.

Sarcinile departamentului se împart în patru mari domenii: controlling sisteme, procese și raportări, controlling achiziții, controlling vânzări și controlling investiții.


Juridic 

Legal & Compliance

Departamentul Legal & Compliance asigură desfășurarea activității societății în conformitate cu normele legale în vigoare, acordă consultanță juridică și face evaluări de risc pe teme de interes, atât pentru departamentele din cadrul companiei precum și pentru top management.

Departamentul Legal & Compliance implementează și urmărește evoluția sistemului Compliance, se ocupă de Sistemul de Management Compliance, ceea ce presupune asigurarea sistematică a derulării activității cu respectarea prevederilor legale.


Fiscalitate 

Taxe 

Departamentul Taxe coordonează şi monitorizează activităţile fiscale. În departamentul Taxe se asigură îndeplinirea tuturor obligaţiilor fiscale ale societății conform reglementărilor legale din Republica Moldova, se oferă consultanţă fiscală tuturor departamentelor şi suport în contextul procedurilor de auditare în curs. Departamentul Taxe asigură de asemenea și raportarea conform cerințelor interne de grup.


Ce oferim? 

Beneficii

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.