Departamentul Marketing și Comunicare

De la idei pentru noi campanii, strategia mixului de marketing, creație și editare de materiale grafice şi redactarea textelor, până la producţia și distribuția materialelor publicitare, promovare online și social media reprezintă activități din cadrul departamentului Marketing și Comunicare.

Producție și Distribuție 

Marketing 

Departamentul Marketing Producție/Distribuție are sarcina de a organiza campanii de marketing și a le face cunoscute prin intermediul canalelor de care dispune Kaufland: ziarul cu reduceri Kaufland, outdoor, indoor, online. Obiectivul esențial al activităților desfășurate îl constituie asigurarea unei imagini unitare a companiei Kaufland în toate mediile de apariție, prin respectarea designului corporativ și a standardelor internaționale.


Comunicare

Birou Relații Presă

Când deschide Kaufland un nou magazin? Care este numărul de angajați Kaufland? Are voie un furnizor sau un producător să folosească logoul Kaufland? Un institut desfășoară un sondaj, dorește Kaufland să participe? Acestea sunt câteva exemple dintre multiplele întrebări la care trebuie să răspundă Biroul responsabil de relațiile cu presa.


CSR

Responsabilitate socială

Fiecare companie care activează pe o piață are și o responsabilitate. Responsabilitate față de angajați, clienți, dar și față de comunitate și societate. Doar o companie care înțelege că o îmbinare între perspectivele economice, ecologice și sociale duce la o dezvoltare durabilă, va avea succes pe termen lung. Noi ne dorim să preluăm rolul de partener social pentru comunitățile în care suntem prezenți și să sprijinim proiecte de implicare socială din mai multe domenii.


Ce oferim? 

Beneficii

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.