La noi, ai avantaje multiple

Angajații mulțumiți reprezintă baza succesului nostru, iar competența și motivația lor sunt prioritatea noastră principală. Ca și companie, suntem responsabili pentru angajații noștri. De aceea, îți oferim numeroase avantaje. Alătură-te echipei noastre și beneficiază de cele mai bune condiții și perspective pentru viitorul tău profesional.

Echilibrul Muncă-Viață

Posibilitățile noastre de a îmbina munca şi viaţa privată

Echilibrul dintre muncă și viața privată este important pentru noi. Deoarece numai dacă te simţi confortabil te poţi implica cu totul.

Concediu sabatic

Cum ar fi să poți face o pauză de la locul de muncă? La Kaufland te bucuri de zile de odihnă suplimentare la cele standard, ca sa poți să te încarci cu energie și să dobândești forțe noi. Astfel, te poți dedica vieții de familie, prietenilor, călătoriilor sau hobby-urilor.

Concediu și zile libere suplimentare

Pe lângă zilele de concediu de odihnă primite la semnarea contractului, vei primi, de asemenea, zile suplimentare plătite pentru ocazii speciale, cum ar fi căsătoria sau schimbarea domiciliului, iar asta pentru că noi înțelegem cât este de important ca angajații să aibă confortul și timpul necesar atunci când trec prin schimbări.

Zile libere pentru voluntariat

Îți oferim 2 zile libere plătite pe an pentru acțiuni de voluntariat – pentru că la Kaufland implicarea face diferența.

Mediul de lucru

Echipamente moderne de lucru

Prin intermediul mediului de lucru, sprijinim angajații să lucreze eficient, beneficiind de toate dotările necesare la standarde internaționale. Creăm flexibiliate prin zone open space, prin spații sociale amenajate modern și prin echipamente tehnice.

De asemenea, magazinele noastre sunt constant optimizate din punct de vedere al atractivității și al procedurilor de lucru.

Sănătate

Măsuri de promovare a sănătății

Sănătatea angajaților noștri este importantă pentru noi. Cei care acordă atenție și apreciază sănătatea lor se simt confortabil și susţin compania pe termen lung cu idei și pasiune. Acordăm o mare importanță beneficiilor care promovează sănătatea, nutriția, sportul și echilibrul, astfel încât să ne putem menține în formă și eficienți - atât individual, cât și în echipă.

Sănătate

Asigurare voluntară de sănătate – pentru că sănătatea și siguranța angajaților este o prioritate pentru noi, aceștia pot opta pentru asigurare voluntară de sănătate.

Sport

Ne încurajăm angajații să ducă un mod sănătos de viață și să fie plini de energie, de aceea le oferim abonamente la săli de sport.

Experimentează o cultură corporativă deschisă și dinamică, cu numeroase oportunități

Împreună suntem puternici, dinamici și corecți. Valorile noastre ne ghidează și ne motivează în viața de zi cu zi. Împreună îți dezvoltăm potențialul, facem posibilă schimbarea și ne atingem țelurile. La noi poţi contribui activ și beneficia de o varietate de oportunități.

Beneficii suplimentare

Oferim mai mult

Pe lângă un echilibru între muncă și viață, locuri de muncă moderne și un mediu de lucru motivant, angajații noștri pot conta pe multe alte servicii suplimentare atractive.

Cursuri pentru copiii angajaților

Pentru că educația și instruirea unei noi generații de oameni buni este o investiție în viitorul nostru, al tuturor, oferim cursuri gratuite pentru copiii colegilor noștri.

Plăți aniversare

La Kaufland recompensăm apartenența neîntreruptă în cadrul companiei. Acordăm, conform instrucțiunilor organizatorice stabilite la nivel de Grup Kaufland, plăți aniversare: la 10 ani, la 25 ani și la 40 ani.

Evenimente personale

Ne dorim să ne susținem angajații și să le fim alături atunci când fac un pas important în viață. De aceea, oferim suport financiar pentru prima căsătorie, decesul unui membru din familie și la nașterea/adopția unui copil, precum și un Pachet Baby cu produse pentru nou-născuți.

Tichete de masă

Considerăm că este important ca angajații să ducă un stil de viață sănătos și să se alimenteze corect și la timp. Valoarea tichetului de masă este de 45 de lei – valoarea maximă prevăzută de legislația în vigoare.

Spor de transport

Colegilor care lucrează în turele care sunt în afara programului de transport public le asigurăm un spor, astfel încât aceștia să ajungă acasă în confort și siguranță.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne 

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde la întrebări.