Răsplătim implicarea și pasiunea ta cu beneficii pe măsură

Condițiile bune si perspectivele pentru viitorul tău profesional vin la pachet cu oferta de angajare. Suntem responsabili de un mediu de lucru plăcut, de aceea, dacă hotărăști să te alături echipei noastre, te invităm să afli care sunt beneficiile pe care ți le va aduce noul tău loc de muncă. Vezi toate detaliile mai jos.

Echilibrul Muncă-Viață

La Kaufland păstrăm echilibrul între viața profesională și cea personală

Atât pentru tine, cât și pentru noi, echilibrul dintre muncă și viața privată este foarte important. Alături de noi, te poți bucura de el, fără nicio îndoială.

Timp de lucru flexibil în Sediile Centrale

La Kaufland îți oferim posibilitatea de a te bucura de o flexibilitate în organizarea timpului de lucru astfel încât să îți atingi echilibrul între viața profesională, viața de familie și timpul tău liber. Astfel, dacă ai de rezolvat probleme personale neplanificate, tot ce trebuie să faci este să îți anunți Managerul și să stabiliți împreună programul.

Concediu sabatic

Ți-ai dorit vreodată să faci o pauză de la muncă? Acest vis poate fi realizat la Kaufland. Ai posibilitatea sa-ți întrerupi activitatea profesională pentru o perioadă mai lungă, în care să te poți dedica activităților pe care le alegi tu, cum ar fi călătoriile, familia, sau timp petrecut cu prietenii. 

Mobilitate în Sediile Centrale

Pregătit(ă) pentru o experiență altfel? Suntem dinamici și flexibili, așa că îți oferim posibilitatea de a lucra mobil, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, indiferent de locație.

Concediu și zile libere suplimentare

Momentele importante trebuie sărbătorite așa cum se cuvine. Vei primi zile suplimentare plătite pentru ocazii speciale, precum căsătoria sau schimbarea domiciliului, pe lângă zilele de concediu de odihnă primite la semnarea contractului. 


Mediul de lucru

Echipamente de lucru de ultimă oră

Atât în sediul central, cât și în magazine, un mediu de lucru plăcut sporește productivitatea. De aceea, oferim toate echipamentele necesare pentru o experiență de lucru eficientă și modernă. Colegii noștri își desfășoară activitatea într-un spațiu sigur, dotat corespunzător și confortabil. 

Colegii noștri se pot relaxa și socializa în zonele open space și spațiile sociale amenajate modern.


Sănătate

Sănătatea colegilor noștri, pe primul loc

Sănătatea colegilor noștri este foarte importantă. De aceea, prin beneficiile puse la dispoziția lor, vrem să ne asigurăm că aceștia au o stare de sănătate bună, se bucură de siguranță la locul de muncă și fac diverse activități care le asigură o stare de bine. Acordăm o mare importanță beneficiilor care promovează sănătatea, nutriția, sportul și echilibrul, astfel încât să ne putem menține în formă și eficienți, atât individual, cât și în echipă.

Evenimentele sportive și campionatele interne, parte din activitatea noastră

Semi-maratoane, maratoane, campionate și evenimente sportive între companii. Ai șansa să participi la toate astea dacă decizi să te alături echipei. Împreună suntem cei mai buni pe terenul de fotbal sau pe circuitul de alergare.

Servicii medicale calitative

Mai bine prevenim decât să tratăm. Avem acces la servicii medicale de calitate, specialiști buni și aparatură performantă. Tot ce trebuie să faci pentru a avea și tu acces la ele este să vii alături de noi.


Experiența unei culturi deschise și dinamice, cu numeroase oportunități

Dacă te alături echipei noastre, vei observa faptul că valorile noastre ne ghidează și ne motivează. Îți vei identifica potențialul și vei avea șansa sa îl dezvolți și să evoluezi, atingându-ți obiectivele. Împreună suntem puternici, dinamici și corecți.


Beneficii suplimentare

Beneficii importante pentru tine

Pe lângă un echilibru între muncă și viața personală, locuri de muncă moderne și un mediu de lucru motivant, poți conta și pe multe alte servicii suplimentare atractive. Avem beneficii pe măsura așteptărilor tale, descoperă-le mai jos.

Remunerație

Avem grile salariale avantajoase pentru orice post ocupat și te poți baza pe plata salariului în ultima zi lucrătoare a lunii, fără întârzieri.

Sistem electronic de pontaj

Fiecare minut lucrat este înregistrat și plătit. Avem sisteme electronice de pontaj, acordăm o importanță deosebită muncii tale și o vom recompensa pe măsură.

Aniversări

Sărbătorim fiecare 10, 25 și 40 de ani de experiență în cadrul companiei și le mulțumim angajaților noștri pentru loialitate și fidelitate cu bonusuri importante. Ținem cont întotdeauna de fiecare om în parte.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.