Oportunitățile de carieră în departamentul Vânzări

Apreciezi comunicarea directă cu clienţii? Atunci acesta este locul potrivit pentru tine. De la recepţionarea mărfii până la linia caselor – acesta este departamentul Vânzări la Kaufland.

Profesioniști 

Lucrător comercial

Alătură-te echipei noastre din magazinele Kaufland!

Aici vei avea parte de un loc de muncă stabil și în același timp vei putea să te bucuri de un program de lucru flexibil, cu regim part-time, de 2, 4 sau 6 ore pe zi. În cadrul magazinelor noastre ne asigurăm că toți clienții sunt asistați și serviți într-un mod competent și amabil. Printre sarcinile unui lucrător comercial se numără: recepționarea, depozitarea și gestionarea produselor, aprovizionarea corectă şi eficientă a rafturilor, verificarea termenelor de valabilitate, servirea amabilă și orientată către client la vitrina asistată, grill și casele de marcat.

Descoperă posturile noastre vacante în Vânzări aici.


Începutul carierei 

Management Trainee în Vânzări

Pornește la drum alături de noi într-un program în care ai oportunitatea să muncești consecutiv în mai multe departamente și alătură-te echipei de management a magazinelor noastre. Prin acest program vei avea șansa să deprinzi procesele din cadrul unui magazin Kaufland, iar ulterior vei avea posibilitatea să faci parte din echipa de conducere a acestuia.

Dacă îți dorești o carieră de succes în comerț, descoperă mai multe despre programul nostru de Management Trainee în Vânzări aici sau aplică pentru posturile vacante din cadrul magazinelor noastre aici.


Ce oferim? 

Beneficii 

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.