Poți fi chiar tu unul dintre viitorii noștri colegi în Vânzări

Departamentul de Vânzări Kaufland are nevoie de oameni sociabili, amabili și corecți. Te vei ocupa de gestionarea activităților diverse, de la recepţionarea mărfii până la servirea clienților la linia caselor de marcat. Descoperă oportunitățile disponibile în cadrul acestui departament, alege-o pe cea mai potrivită pentru tine și alătură-te echipei Kaufland!

Lucrător comercial

Alătură-te echipei din magazinele Kaufland și dezvoltă-ți abilitățile de comunicare și relaționare cu clienții. Pas cu pas.

Misiunea noastră și viitoarea ta misiune din cadrul magazinelor este să ne asigurăm că toți clienții sunt asistați și serviți într-un mod competent și amabil. Printre sarcinile unui lucrător comercial se numără: recepționarea, depozitarea și gestionarea produselor, aprovizionarea corectă şi eficientă a rafturilor, verificarea termenelor de valabilitate, precum și servirea amabilă a clienților la vitrinele asistate, la Grill și la casele de marcat. Printre principalele beneficii pe care le oferim se numără stabilitatea și flexibilitatea. Alături de noi, vei avea parte de un loc de muncă sigur și îți vei putea stabili programul așa cum vrei, în regim part-time, timp de 2, 4 sau 6 ore pe zi. 

Dacă îți dorești să te alături departamentului nostru de Vânzări, te invităm să descoperi posturile vacante și să aplici pentru cel mai potrivit pentru tine aici. Te vei bucura de beneficii multiple, de un loc de muncă sigur și de un salariu corect.

Testimonial

Ce spun colegii noștri despre acest departament?

Siguranța este cel mai prețios lucru pe care mi l-a oferit Kaufland. Mi-a deschis un alt orizont, o lume unde am multe de învățat și de descoperit, o lume unde trebuie să muncesc, să acord suport fiecărui client în parte, ca și cum ar fi un membru al familiei, dar și unde primesc susținerea celei mai tari echipe, echipa din care fac parte”, spune Irina Sturza, Lucrător Comercial Kaufland Ciocana.

Începutul carierei

Un pas important pentru cariera ta. Aplică acum pentru programul Management Trainee în Vânzări!

Am gândit un program special pentru a-ți oferi sprijinul necesar pentru a-ți găsi drumul profesional. Începutul carierei este foarte important atât pentru noi, cât și pentru tine. Programul de trainee îți oferă șansa de a spune START unei cariere de succes în cadrul Kaufland, alături de o echipă profesionistă și diversă, construită ca o familie. Îți promitem că nicio zi nu va fi la fel, pentru că vei fi implicat(ă) în mod direct în activitățile departamentului din care vei face parte. 

Dacă îți dorești o carieră de succes în comerț, te invităm să descoperi mai multe despre programul nostru de Management Trainee în Vânzări aici sau să aplici pentru posturile vacante din cadrul magazinelor noastre aici.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.