Kaufland îndeplinește și depășește așteptările angajaților. Suntem mai mult decât un retailer de top

Punem un accent deosebit pe bunăstarea angajaților noștri, care scriu succesul companiei. Campaniile de employer branding, dedicate angajaților actuali, cât și candidaților care își doresc să se alăture unei echipe construite ca o familie, precum și programele de responsabilitate socială demarate, au adus pentru Kaufland, după primul an de activitate în Republica Moldova, titlul de Angajator de Top, devenind un sprijin puternic pentru angajați și pentru potențialii noi membri ai echipei.

Angajator de top

Peformanța Kaufland: Certificarea Angajator de Top după primul an de activitate în Republica Moldova

Top Employers Institute din Olanda este o organizație independentă care realizează în fiecare an un proces complex de auditare prin care sunt verificate și validate practicile de resurse umane folosite de companii de top din întreaga lume. Certificarea se bazează pe analiza beneficiilor primare și secundare oferite angajaților, a condițiilor de lucru, a pregătirii profesionale şi oportunităților în dezvoltarea carierei, precum și a culturii organizaţionale.

Prin obținerea titlului de Angajator de Top, după primul an de activitate, Kaufland dovedește faptul că fiecare angajat în parte reprezintă o prioritate și are susținerea necesară pentru oportunitățile de dezvoltare, ca într-o mare familie.

Programele și sistemele interne pe care Kaufland le-a implementat pentru a contribui la dezvoltarea angajaților săi, precum proiectele de instruire și dezvoltare derulate, sistemul de beneficii oferite și programele de responsabilitate socială, confirmă dorința companiei de a contribui la asigurarea unui viitor sustenabil pentru companie și echipă.

Campanii de employer branding

Mai aproape de potențialii noi colegi prin campanii de comunicare inedite

Încă înainte de a deschide primele magazine în Republica Moldova, ne-am făcut prezenți printre potențialii colegi, organizând acțiuni de comunicare inedite, pentru a le prezenta care sunt valorile pe care le pot regăsi în mijlocul echipei Kaufland: dinamism, performanță și un echilibru între viața profesională și cea personală.

Kaufland, prezent la Târguri de joburi. „Întreabă un OM BUN de la Kaufland”

De două ori pe an, primăvara și toamna, am fost acolo, lângă tinerii specialiști care își căutau un loc de muncă, curioși să ne cunoască. Au avut ocazia să îi întrebe pe oamenii buni din echipa noastră detalii despre companie, misiunea companiei, valorile, care sunt rolurile pentru care ne cautăm noii colegi, și de asemenea, care sunt pașii pe care îi pot urma pentru a ajunge să facă parte dintr-o echipă de oameni buni.

Kaufland, alături de tineri în cadrul evenimentelor Ignite și Summer Fest

„Ignite Chișinău: The Future”, evenimentul în care Kaufland a fost partener general, a reușit să surprindă participanții într-o manieră distractivă și prietenoasă, prin activarea de employer branding, care a avut scopul de a căuta tineri talentați să „lucreze” la Ignite cu perspectiva de a continua să coopereze cu Kaufland. Participanții au avut la dispoziție un „Perete al dorințelor”, pe care scriau ce ar dori să devină în viitor. În plus, oaspeților Ignite li s-a propus să aleagă unul dintre cele 5 job-uri, să se alăture familiei Kaufland și să „lucreze” la eveniment ca: „Hello assistant” (asistent în stabilirea contactelor între invitați), „Hugging director” (îmbrățișează pe cei care sunt triști), „Hahaha consultant” (recunoaște și își amintește cele mai bune glume ale serii), „ȘȘȘȘ manager” (are grijă de liniște în cadrul evenimentului) și „Clapping officer” (bate din palme cel mai tare). 

Următorul an a venit cu un stand mai nonconformist, o parte din echipa ce poartă meritul succesului Kaufland, în cadrul festivalului Summer Fest 2019, unde am folosit mesajele cheie din campania de brand de angajator „OM BUN”. Pe lângă distracție, muzică și mâncare delicioasă, și-au putut găsi, la propriu, un loc de muncă. Fără cămăși călcate și întrebări dificile de interviu, ci pur și simplu competând un chestionar și primind informații direct de la sursă.

Prin activările inedite din cadrul festivalurilor, Kaufland dovedește, încă o dată, faptul că echilibrul dintre viața profesională și cea personală este foarte important, iar momentele de distracție trebuie să își găsească locul printre task-urile profesionale.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.