Locațiile Kaufland – A doua casă pentru echipă

În spatele unei companii internaționale de retail de succes se află peste 148.000 de angajați din 8 țări, care se asigură, zi de zi, că persoanele care trec pragul magazinelor se bucură de o experiență de cumpărături perfectă. Fie că vorbim despre colegii din sediile centrale, din depozitele logistice sau din magazine, fiecare dintre ei are un rol esențial și contribuie zilnic la succesul companiei. Dacă îți dorești să te bucuri și tu de un loc de muncă așa cum ți-l dorești și să te alături unei echipe construite ca o familie, descoperă locațiile în care ai putea spune START carierei tale alături de noi.

Sediile centrale

Sediul central din Chișinău te așteaptă să te bucuri de o nouă etapă a carierei tale

Sediul central Kaufland se află în Chișinău, în clădirea Le Roi, situată pe Strada Sfatul Țării, unde își desfășoară activitatea următoarele departamente: Vânzări, Achiziții, Imobiliare, Marketing, IT, Resurse Umane, Procurări, Comunicare și PR, Contabilitate și Controlling. Dacă locuiești în Chișinău și ești interesat(ă) să te alături unuia dintre aceste departamente, nu mai sta pe gânduri și aplică pentru unul dintre locurile de muncă disponibile.

Magazinele Kaufland

Magazinele noastre din întreaga țară te așteaptă cu locuri de muncă stabile și corecte

Colegii noștri din magazinele din întreaga țară fac tot posibilul să transforme cumpărăturile într-o experiență plăcută pentru clienții Kaufland, zi de zi. Primele două magazine au fost deschise în anul 2019 în Chișinău, în sectoarele Botanica și Ciocana. Timp de 3 ani, Kaufland continuă să se extindă și la nivel național. În acest moment, avem deschise 9 magazine în țară și există în continuare planuri de dezvoltare atât în orașe în care Kaufland este deja prezent, cât și în alte orașe din țară.

Locații internaționale

Descoperă locațiile noastre din întreaga Europa

Dacă nu locuiești în Republica Moldova, însă vrei să te bucuri de un loc de muncă sigur și corect la Kaufland, te invităm să descoperi locațiile Kaufland din Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croația, Bulgaria și România. 

Suntem prezenți și acolo cu sedii centrale, platforme logistice, magazine și fabrici. Te așteaptă multe locuri de muncă atractive, pliate pe așteptările tale profesionale. Te invităm să aplici și să te alături familiei internaționale Kaufland.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.