Poți fi chiar tu unul dintre viitorii noștri colegi în departamentul Achiziții și Procurări

Dacă te consideri un bun negociator, pasionat de cifre, rapoarte și statistici, atunci locul tău este în departamentul de Achiziții și Procurări din cadrul Kaufland. Exersează-ți și dezvoltă-ți abilitățile alături de cei mai buni specialiști în domeniu și, împreună, vom scrie o poveste de succes. Hai să ne cunoaștem!

Achiziții

Îți dorești un loc de muncă sigur și corect? Arată-ne implicare în relația ta cu furnizorii.

Principalele activități ale colegilor noștri din departamentul de Achiziții sunt: menținerea relațiilor cu furnizorii, comunicarea permanentă cu echipele din magazinele Kaufland și cu echipele din centrele noastre logistice și totodată studierea constantă a pieței, pentru a înțelege nevoile specifice ale consumatorilor.

Ești o persoană organizată și crezi că aceste activități sunt potrivite pentru tine? Te invităm să consulți lista de aici pentru a descoperi posturile noastre vacante din departamentul de Achiziții. Aplică pentru rolul potrivit ție și, în cazul în care profilul tău corespunde cerințelor enumerate, următorul pas va fi să ne cunoaștem în cadrul unui interviu.

Testimonial

Ce spun colegii noștri despre acest departament?

La Kaufland am găsit ceea ce nu găsești la alți angajatori, și anume posibilitatea de a te dezvolta și a crește împreună cu una din cele mai de succes companii de talie internațională, combinând experiența acumulată pe parcursul anilor cu politica companiei. Analizând reușitele companiei, la un moment dat, ai sentimentul de mândrie că faci parte din echipa Kaufland”, spune Dumitru Draghici, Agent Achiziții.

Procurări

Misiunea ta: Implicare activă în dezvoltarea magazinelor. Misiunea noastră: Un loc de muncă sigur și corect.

Cu ce te vei ocupa dacă te vei alătura departamentului de Procurări? Vei asigura, alături de ceilalți colegi, aprovizionarea tuturor departamentelor cu mijloacele economice, bunurile de investiții și serviciile pentru uz propriu necesare. Totodată, vei participa activ la dezvoltarea magazinelor Kaufland, prin administrarea portofoliului de furnizori de produse și servicii. 

Dacă ești o persoană organizată, ai bune abilități de negociere și îți dorești o carieră în departamentul de Procurări, consultă aici lista posturilor noastre vacante și aplică pentru cel potrivit ție. Te vei bucura de beneficii multiple, de un loc de muncă sigur și de un salariu corect.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.