Oportunitățile de carieră în departamentul Achiziții și Procurări

Ești un bun negociator, pasionat de cifre, rapoarte și statistici? Atunci acesta este locul potrivit pentru tine. Vino să faci parte din departamentul de Achiziții și Procurări și lucrează alături de cei mai buni specialiști în domeniu.

Relația cu furnizorii 

Achiziții 

În cadrul departamentului de Achiziții menținem legătura cu furnizorii, comunicăm atât cu magazinele Kaufland, cât și cu centrele noastre logistice și totodată studiem în mod constant piața pentru a înțelege nevoile specifice ale consumatorilor.

Dacă ești o persoană pasionată de cifre și statistici și îți dorești să îți construiești o carieră alături de noi, aplică aici pentru posturile noastre vacante din departamentul de Achiziții.


Aprovizionare internă 

Procurări 

În cadrul departamentului de Procurări participăm activ la dezvoltarea magazinelor Kaufland, prin administrarea portofoliului de furnizori de produse și servicii și asigurăm aprovizionarea tuturor departamentelor cu mijloacele economice, bunurile de investiții și serviciile pentru uz propriu necesare.

Dacă ești o persoană organizată, cu bune abilități de negociere și îți dorești o carieră în departamentul de Procurări, aplică aici pentru posturile noastre vacante.


Ce oferim? 

Beneficii 

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.