Oportunitățile de carieră în departamentele Kaufland

Dacă ai experiență în Resurse Umane, Marketing și Comunicare sau IT, alătură-te echipei noastre. La noi poți opta pentru o varietate de locuri de muncă disponibile în cele trei departamente, iar în fiecare dintre aceste domenii te așteaptă sarcini complexe și interesante. Aici vei descoperi procesele noastre de activitate, dar și bucuria de a lucra împreună.

Construiește-ți o carieră de succes în unul dintre următoarele noastre departamente.

Resurse Umane

De la recrutare la training, de la administrare de personal la salarizare – acesta este departamentul de Resurse Umane la Kaufland. Dacă ești o persoană comunicativă și diplomată, atunci acesta este locul potrivit pentru tine. Descoperă posturile noastre vacante aici.

Marketing și Comunicare

De la idei pentru noi campanii, strategia mixului de marketing, crearea și editarea materialelor grafice, redactarea textelor, până la promovarea online și gestionarea canalelor de Social Media, acesta este departamentul de Marketing și Comunicare la Kaufland. Descoperă posturile noastre vacante aici.

IT

De la software la hardware, de la siguranța datelor până la prelucrarea lor – acesta este departamentul IT la Kaufland. Dacă ești pasionat de tot ce înseamnă IT și îți face plăcere să le oferi suport colegilor, te invităm în echipa noastră! Descoperă posturile noastre vacante aici.


Ce oferim? 

Beneficii 

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.