Misiunea ta: Implicare și pasiune. Misiunea noastră: Un loc de muncă sigur și corect. Rezultatul? O carieră de succes în departamentele Resure Umane, Marketing și Comunicare sau IT

Alătură-te echipei noastre dacă ești pasionat și ai experiență în Resurse Umane, Marketing și Comunicare sau IT și vrei să faci următorul pas în carieră. Poți opta pentru o varietate de locuri de muncă disponibile în cele trei departamente, iar în fiecare dintre aceste domenii te așteaptă sarcini complexe și interesante. Vei descoperi procesele noastre de activitate, dar și bucuria de a lucra alături de o echipă construită ca o familie.

Poți consulta lista locurilor de muncă disponibile în departamentul Resurse Umane cu un singur clic aici. L-ai găsit deja pe cel mai potrivit? Aplică, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp, în cazul în care profilul tău este cel pe care îl căutăm. Mult succes!

Te invităm în echipa noastră de Marketing și Comunicare dacă ești pasionat(ă) de noi campanii, strategia mixului de marketing, crearea și editarea materialelor grafice, redactarea textelor, promovarea online și gestionarea canalelor de Social Media. Descoperă posturile noastre vacante aici și aplică pentru cel mai potrivit pentru tine. L-ai găsit deja?

Pe pasionații de tot ce înseamnă IT și pe cei cărora le face plăcere să le ofere sprijinul necesar colegilor, îi invităm în echipa noastră. Descoperă posturile noastre vacante aici și aplică pentru cel care crezi că se potrivește cel mai bine experienței tale de până acum. Ai aplicat deja?

Kaufland este o familie unde primești tot suportul necesar, o companie cu multe provocări, dar și oportunități. Aici e locul în care am legat prietenii și am învățat cât de importantă e colaborarea cu colegii si partenerii. Nu există one man show în Kaufland. Când zic că am reușit să fac un proiect nu e niciodată vorba despre mine, individual, ci despre întreaga echipă. Ne bucură mult când se alătură un nou coleg familiei Kaufland, căci înseamnă că mai avem de la cine învăța și ne putem dezvolta împreună!”, spune Denis Polevoi, Administrator sisteme informatice.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.