Oportunitățile de carieră în departamentul Construcții și Imobiliare

Ai cunoștințe de execuție în construcții civile sau juridice și experiență în domeniul imobiliar? Atunci acesta este locul potrivit pentru tine! Dacă îți place să lucrezi ținând cont de timp, cost și calitate și îți place să negociezi, te așteptăm să faci parte din echipa noastră și să contribui la selectarea locațiilor pentru noile magazine Kaufland și construirea acestora.

Oportunități de carieră

Alătură-te echipei noastre în departamentul Construcții și Imobiliare

În cadrul departamentului de Construcții și Imobiliare căutăm locațiile potrivite pentru viitoarele magazine Kaufland și planificăm execuția acestora. Împreună căutăm noi terenuri, participăm la negocierile cu partenerii externi și obținem aprobările necesare. De la construcția și amenajarea magazinelor, până la reorganizarea și întreținerea acestora, ne asigurăm că fiecare etapă a procesului este îndeplinită la cele mai înalte standarde.

Dacă ești o persoană cu abilități de comunicare și coordonare de proiecte și îți dorești o carieră în departamentul de Construcții și Imobiliare, aplică aici pentru posturile noastre vacante.


Ce oferim? 

Beneficii 

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.