Poți fi chiar tu unul dintre viitorii noștri colegi în departamentul Construcții și Imobiliare

Îți place să lucrezi ținând cont de timp, cost și calitate și ai abilități solide de negociere, deții cunoștințe de execuție în construcții civile sau juridice și ai experiență în domeniul imobiliar? Te așteptăm să te alături echipei noastre și să contribui la selectarea locațiilor pentru noile magazine Kaufland, precum și la procesul de construire a acestora.

Oportunități de carieră

Misiunea ta: Implicare și pasiune. Misiunea noastră: Un loc de muncă sigur și corect. Rezultatul? O carieră de succes în departamentul Construcții și Imobiliare.

Colegii din departamentul de Construcții și Imobiliare se ocupă de identificarea locațiilor potrivite pentru viitoarele magazine Kaufland și totodată de planificarea construirii acestora. Alături de ei, vei căuta noi terenuri, vei participa la negocierile cu partenerii externi și te vei ocupa de obținerea aprobărilor necesare. De la construcția și amenajarea magazinelor, până la reorganizarea și întreținerea acestora, te vei asigura că fiecare etapă a procesului este îndeplinită la cele mai înalte standarde. Pregătit(ă) să accepți această provocare profesională?

Descoperă aici posturile noastre vacante și aplică pentru cel mai potrivit pentru tine în departamentul de Construcții și Imobiliare. Te vei bucura de beneficii multiple, de un loc de muncă sigur și de un salariu corect.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.