Oportunitățile de carieră în departamentul Financiar-Administrativ

În cadrul departamentului Financiar-Administrativ căutăm specialiști în contabilitate, economie și domeniul juridic. De la elaborarea analizelor economice, realizarea bugetelor și a rapoartelor, până la oferirea de consultanță juridică pe teme de interes pentru companie, acitivitățile desfășurate de colegii noștri din acest departament sunt variate și necesită o experiență relevantă în domeniu. Dacă și tu deții astfel de cunoștințe, te așteptăm în echipa noastră.

Oportunități de carieră 

Alătură-te echipei noastre în departamentul Financiar-Administrativ

Dacă îți dorești o carieră în domeniul economic, fiscal sau cel juridic, ești pasionat de cifre și rapoarte sau ai experiență în oferirea de consultanță juridică, atunci acesta este locul potrivit pentru tine! Aici vei asigura achiziția mijloacelor financiare și vei participa la întocmirea bilanțurilor și a bugetelor. În cadrul departamentului Legal & Compliance vei acorda consiliere juridică și vei asigura respectarea principiilor de concordanță.

Aplică aici pentru posturile noastre vacante în departamentul Financiar-Administrativ.


Ce oferim? 

Beneficii 

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile noastre. De aceea, le oferim angajaților noștri condiții de lucru la standarde europene, salarii peste media pieței, plătite la timp, posibilitatea de a opta pentru un program de lucru part-time și o serie de alte avantaje ce țin de echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Cauți un job? 

Descoperă care sunt posturile noastre disponibile. 

Profilul tău 

Creează-ți un cont pentru a beneficia de oportunitățile noastre în carieră.

Contactează-ne

Ai întrebări pentru noi? Echipa de recrutare este aici pentru a-ți răspunde.